Семинар тревожност и панически атаки

Радваме се, че сте решили да разгледате нашите семинари при тревожност и панически атаки.

За да се справите с тревожността, паническите атаки и депресивните епизоди ви предлагаме да се включите в една доказана в практиката форма за придобиване на нови знания и умения, за личностно израстване и промяна в най-добрата версия на себе си.

Ще я наречем Семинар, с “придобивките” на Тренинг!

Или по точно уебинар, ориентиран към вашите нужди, в който ще следваме думите на Конфуций „Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах.”   

семинари при тревожност и панически атаки
Семинари

Тема на уебинара:

“Как да се справям сам с тревогата и паниката”

Първа част в рамките 2 часа със следните теми:

  • Тревожността и нейното възприятие от човека. Ситуационна и личностна тревожност, защо е важно да ги разбирате и познавате
  • Как реагирате на ситуационната тревожност, полезно или вредно за вас самите. Здравословни подходи на реагиране, които облекчават състоянията на завишен стрес и паника

Втора част в рамките на 2 часа със следните теми:

  • Как да снижите силата на тревожния пристъп, придобиване на знания и изграждане на умения за справяне чрез метода на трите стъпки
  • Какво друго можете да направите, така че да се справите самостоятелно със ситуационната тревожност или откриване на индивидуален път към емоционално благополучие и психическо здраве

Като резултат, ще придобиете нови теоретични знания и практически умения в рамките на малка група и креативна атмосфера, с индивидуално отношение към всеки от вас, водени от системен психотерапевт Таня Теохарова.

Запитване за семинара "Как да се справя сам с тревогата и паниката"

Подробности за семинара ще получите на посочения имейл.

Внимание! Семинарите не заместват евентуалната необходимост от професионални психиатрични или психотерапевтични консултации. Те са само помощ за самопомощ или началото на пътя.

Често Задавани Въпроси

Какво е семинар?

Семинарът е вид комуникация с хората, която предполага придобиване на нови знания от водещ, в присъствие на публика. Обичайно по време на семинара има дискусия по тема, размяна на мнения, но всичко това се случва само на теоретична основа. Човек се учи като слуша, гледа и запомня предоставената му информация.

Какво е тренинг?

Тренингът е форма на групова, социално-психологическа работа при която човек се учи като преживява. Подходящ е за всеки човек, като профилактика на душевното здраве и уменията за справяне с разнообразните изисквания на живота към нас. Интерактивните методи активират изследователската и творческата позиция на всеки участник, който преживява през нов ъгъл случващото се ”тук и сега”.

error: